Η εταιρεία2019-05-17T18:39:47+03:00

Η Εταιρεία Ηχοσύνθεση

Η HXOΣYNΘEΣH αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου την οργάνωση καλλιτεχνικών εκδηλώσεων

H Ηχοσύνθεση ειδικεύεται στο χώρο της διοργάνωσης εκδηλώσεων. Με άριστη γνώση του αντικειµένου, και πολύ µεράκι τα αποτελέσµατα είναι άµεσα.

Αναλαµβάνουµε εξ’ ολοκλήρου

την οργάνωση κάθε είδους κοινωνικής ή επαγγελµατικής εκδήλωσης σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Οργανώνουµε µουσικά σχήµατα

ιδανικά για κάθε γούστο, που πλαισιώνουν κοινωνικές εκδηλώσεις (γάµους, βαπτίσεις, χοροεσπερίδες κ.α.)!

∆ιοργανώνουµε συναυλίες

επώνυµων καλλιτεχνών µε άριστη ποιότητα ήχου και πλήρη κάλυψη φωτισµού!

∆ιαθέτουµε ένα σύγχρονο διαφηµιστικό γραφείο

που επιµελείται την καλύτερη προβολή των πελατών µας µε διαφηµιστικά σποτ σε ραδιόφωνο και τηλεόραση, αλλά και έντυπη διαφήµιση (διαφηµιστικά έντυπα, αφίσες, γιγαντοαφίσες προβολής)!

Και βέβαια όλα αυτά µε γνώµονα την άψογη εξυπηρέτηση των πελατών µας και την προσαρµογή του κόστους στα µέτρα τους.

Ποιότητα Παροχής

Συζητάµε µαζί σας κάθε σας επιθυµία, και σας προτείνουµε καλαίσθητες ιδέες που θα κάνουν την εκδήλωση σας ιδιαίτερη! Οι συνεργάτες µας ενηµερώνονται συνεχώς για ότι καινούργιο εµφανίζεται στο χώρο της διοργάνωσης εκδηλώσεων, για να σας το προσφέρουν µε απόλυτη επιτυχία! ∆ιαθέτουµε επαγγελµατική οργάνωση, συντονισµό και µεθοδικότητα και υψηλή ποιότητα στις υπηρεσίες µας!

Εξοπλισμός

Για την άριστη εξυπηρέτηση, δίνουµε ιδιαίτερη σηµασία στην τεχνική κάλυψη κάθε εκδήλωσης. ∆ιαθέτουµε άρτιο οπτικοακουστικό εξοπλισµό, µε τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές που εγγυώνται τέλειο αποτέλεσµα, όποιες κι αν είναι οι ιδιαιτερότητες της εκδήλωσης. Με εξοπλισµό ηχητικής και φωτιστικής κάλυψης τελευταίας τεχνολογίας αλλά και µε το έµπειρο και εξειδικευµένο προσωπικό µας, πετυχαίνουµε το ιδανικό αποτέλεσµα που ενθουσιάζει όλους τους πελάτες µας!

Μέγεθος Εξοπλισμού

Μικρή η µεγάλη, απλή η εντυπωσιακή αντιµετωπίζουµε κάθε εκδήλωση ξεχωριστά, µε το ίδιο ενδιαφέρον! Σχεδιάζουµε, προετοιµάζουµε και υλοποιούµε, και σκοπός µας είναι η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών µας, όσο µικροί ή όσο µεγάλοι είναι. ∆ιαθέτουµε τεχνικό εξοπλισµό ικανό να καλύψει εκδήλωση ακόµα και 5000 ατόµων, γι’ αυτό µη διστάσετε να µας εκφράσετε κάθε σας επιθυµία!

Συνεργάτες

Το πελατολόγιο της εταιρείας µας εκτείνεται και στον ιδιωτικό και στο δηµόσιο τοµές. ∆ήµοι, Περιφέρειες, Στρατόπεδα, πολιτιστικοί σύλλογοι, Xορωδίες Ελληνικής και Ξένης µουσικής καθώς και σηµαντικές ιδιωτικές επιχειρήσεις µας εµπιστεύτηκαν την οργάνωση της εκδήλωσής τους, κι έµειναν απολύτως ικανοποιηµένοι από το αποτέλεσµα! .
Με κάθε συνεργασία µας από την πιο µεγάλη εκδήλωση µέχρι την πιο µικρή προσφέρουµε τις καλύτερες υπηρεσίες και τον καλύτερο εαυτό µας!

0
Project
0
Stages
0
Clients
0
Awards

Θέλετε να ξεκινήσετε ένα project?

Επικοινωνήστε μαζί μας