Υπηρεσίες 22018-01-15T21:25:05+03:00

Οι Υπηεσίες μας

Η HXOΣYNΘEΣH αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου την οργάνωση καλλιτεχνικών εκδηλώσεων

Αναλαμβάνουμε την πλήρη εγκατάσταση ήχου, φωτισμού, οπτικοακουστικών μέσων, σκηνικών για οποιοδήποτε είδος εκδήλωσης.

Σχετικά με τις Υπηρεσίες μας

Η Hχοσύνθεση αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου την οργάνωση καλλιτεχνικών εκδηλώσεων, υψηλών προδιαγραφών.

Μελετάμε τις απαιτήσεις της ηχητικής και φωτιστικής κάλυψης που θα χρειαστείτε και σας προτείνουμε την καλύτερη δυνατή λύση για το χώρο σας. Παρέχουμε τον κατάλληλο τεχνικό εξοπλισμό και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας για κάθε είδους εκδήλωση. Εγγυόμαστε ότι θα μείνετε ευχαριστημένοι.

Μουσικά σχήματα

Oργανώνουμε συγκροτήματα για κάθε είδους κοινωνικές εκδηλώσεις, (Xοροεσπερίδες, Γάμους, Bαπτίσεις κλπ.), και εξειδικευμένα μουσικά σχήματα για κέντρα διασκέδασης.

Παρέχουμε σύγχρονο εξοπλισμό που μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις και των πιο πολύπλοκων εκδηλώσεων. Η μεγάλη γκάμα σε λύσεις, μας καθιστούν ιδανικούς στο να αναλάβουμε την εκδήλωσή σας.

Η κατάλληλη επιλογή μουσικής αποτελεί αδιαμφισβήτητα τον σημαντικότερο παράγοντα για μια επιτυχημένη εκδήλωση. Η καλύτερη ομάδα DJs είναι εδώ για να εγγυηθεί άρτια μουσική επιμέλεια, αλλά και ξέφρενα πάρτυ. Επιπλέον, η συνεργασία μας με όλων των ειδών μουσικά σχήματα, από solo artists όπως σαξοφωνίστες και βιολιστές, μέχρι μεγαλύτερα σύνολα, κλασσικα, jazz, swing, latin, αλλά και σύγχρονα pop, rock και mainstream dance, θα προσθέσουν το κάτι παραπάνω σε κάθε στιγμή της εκδήλωσής σας.

Κι επειδή το entertainment δε σταματά στη μουσική, έμπειροι επαγγελματίες όπως ψυχαγωγοί, ταχυδακτυλουργοί, ζογκλέρ, χορευτικά συγκροτήματα Ελληνικών παραδοσιακών χορών κλπ, είναι πρόθυμοι να συνεργαστούν για να συμπληρώσουν το σκηνικό που ονειρεύστε.

Συναυλίες

Διοργανώνουμε συναυλίες με τη συμμετοχή διάσημων καλλιτεχνών σε οποιαδήποτε περιοχή της Eλλάδας. Παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες 

για την κάλυψη παραδοσιακών δρώμενων σε Δήμους, Νομαρχίες και Στρατόπεδα με Παραδοσιακές ορχήστρες, Χορευτικά, πολυφωνικές Xορωδίες Ελληνικής και Ξένης μουσικής.

Διαθέτουμε τα κατάλληλα εφόδια για τη διοργάνωση μιας επιτυχημένης συναυλίας με εγγυημένα αποτελέσματα.

Ήχος

Όλα ξεκινούν από εδώ!
Κρυστάλλινος ήχος για κάθε περίσταση με εγγυημένο αποτέλεσμα.

Καλύπτουμε τον ήχο από μία μικρή εκδήλωση 20 ατόμων έως μια συναυλία. Αναλαμβάνουμε την ηχητική κάλυψη σε ομιλίες, εταιρικές εκδηλώσεις, θεατρικές παραστάσεις, parties κλπ. Ο εξοπλισμός είναι σύγχρονος και υψηλής τεχνολογικής στάθμης και μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις και των πιο πολύπλοκων εκδηλώσεων. Παρέχουμε ηχητικό εξοπλισμό όπως ηχεία, P.A., ενισχυτές, κονσόλες ήχου, μικρόφωνα ενσύρματα και ασύρματα, μικροφωνικές, μεταφραστικά κ.α. Για τη Ηχοσύνθεση δεν υπάρχουν όρια! Σε εμάς η εξειδίκευση συναντά τη φαντασία, για την τέλεια ηχητική απόδοση. Ο πιο σύγχρονος εξοπλισμός συναντά τους πιο έμπειρους ηχολήπτες και μηχανικούς ήχου και το αποτέλεσμα είναι ονειρεμένο.

Φωτισμός

Διαθέτουμε φωτιστικά συστήματα και εφαρμογές που καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις του επαγγελματικού φωτισμού, εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Η Ηχοσύνθεση μπορεί να μετατρέψει τον χώρο που έχετε επιλέξει, στο απόλυτο ονειρεμένο σκηνικό! Εσείς απλώς περιγράψτε μας την ιδέα και εμείς είμαστε εδώ για τις λύσεις.

Η ευρεία γκάμα αξιόπιστων λύσεων στον αρχιτεκτονικό, διακοσμητικό και θεατρικό φωτισμό χώρων ή τον φωτισμό κτιρίων, μνημείων και άλλων σημείων αναφοράς, καθιστούν την εταιρεία Ηχοσύνθεση την ιδανική επιλογή στον επαγγελματικό φωτισμό.

Ξεχωριστό κεφάλαιο ο entertainment φωτισμός, ικανός να απογειώσει κάθε εκδήλωση και να μεταδώσει ξεχωριστή ενέργεια στους καλεσμένους σας. Έχοντας τη χαρά να συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους σχεδιαστές φωτισμού και light jockeys, είναι σίγουρο ότι ο φωτισμός της εκδήλωσής σας θα είναι μοναδικός, εντυπωσιακός και προσαρμοσμένος στις ανάγκες σας.

Εικόνα

Λένε ότι μία εικόνα είναι χίλιες λέξεις… Φανταστείτε χίλιες εικόνες στη σειρά… Η Ηχοσύνθεση ξέρει πόσο σημαντική είναι η εικόνα σε μία εταιρική εκδήλωση, σε μία συναυλία, στο συνέδριο ή τον γάμο σας!

Για αυτό σχεδιάζουμε μαζί σας, αναλύουμε και συνθέτουμε τις ανάγκες σας, για να προτείνουμε και φυσικά να εγκαταστήσουμε, τον εξοπλισμό εικόνας που θα «ντύσει» την εκδήλωσή σας.

Η εταιρεία διαθέτει τηλεοράσειςprojectorsvideo wallκάμερες για live streaming και πάνω από όλα μεγάλη εμπειρία στην κάλυψη εκδηλώσεων, συνεδρίων, δεξιώσεων και συναυλιών.  Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας και να αφήσετε τα υπόλοιπα σε εμάς…

Stages

Κάθε event ή συναυλία, ξεκινά από το κατάλληλο stage! Η Ηχοσύνθεση αναλαμβάνει τη μελέτη και εγκατάσταση οποιουδήποτε stage με τράσσες διαφόρων μεγεθών, ενώ έχουμε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουμε οποιαδήποτε ειδική κατασκευή επιθυμείτε! Διαθέτουμε λευκό, μαύρο και ξύλινο dancefloor για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.
Με γνώμονα την απόλυτη εξειδίκευση και εμπειρία, η Ηχοσύνθεση είναι ο πολύτιμος συνεργάτης σας, για να πραγματοποιήσει όσα έχετε φανταστεί…

Συμπληρώστε το σκηνικό σας με ειδικές τέντες και κουρτίνες (λευκές, μαύρες, led).  Παράλληλα, αναμβάνουμε την δημιουργία σκηνικών για θέατρα και σκηνές, αποκλειστικά σχεδιασμένες από τους εξειδικευμένους σχεδιαστές σκηνικών της Ηχοσύνθεση.

Με γνώμονα την απόλυτη εξειδίκευση και εμπειρία, η Ηχοσύνθεση είναι ο πολύτιμος συνεργάτης σας, για να πραγματοποιήσει όσα έχετε φανταστεί…

Δεξιώσεις

Kαλύπτουμε με μουσικά σύνολα το καλλιτεχνικό μέρος Δεξιώσεων, Συνεδρίων, Hμερίδων κ.α. σε Eλλάδα και Eξωτερικό. Διοργανώνουμε καλλιτεχνικές βραδιές με θεατρικές παραστάσεις για όλες τις ηλικίες, ποίηση, αφιερώματα σε μεγάλους δημιουργούς κ.α.

Έχουμε την εμπειρία και την τεχνογνωσία για να φέρουμε εις πέρας την άρτια οργάνωση κάθε εκδήλωσης. Υποσχόμαστε ότι θα εντυπωσιάσετε τους εκλεκτούς παρευρισκόμενους.

Παιδικά πάρτυ

Από 1 παιδί έως 1000, καλύπτουμε παιδικά πάρτυ σε σπίτια και παιδότοπους, διασκεδάζουμε μικρούς και μεγάλους σε εκδηλώσεις εταιριών, δήμων και ξενοδοχείων, με προγράμματα κλόουν, ζογκλέρ, ταχυδακτυλουργούς, face και body painting. Kαλύπτουμε τις ανάγκες διασκέδασής σας με επαγγελματίες DJ και με όλα τα είδη μουσικής.

Μετατρέπουμε τον χώρο που έχετε επιλέξει, σε εντυπωσιακό σκηνικό που θα το απολαύσουν όλα τα παιδιά