Υπηρεσίες – Ηχοσύνθση2019-05-15T19:35:14+03:00

Οι Υπηρεσίες μας

Η HXOΣYNΘEΣH αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου την οργάνωση καλλιτεχνικών εκδηλώσεων

Αναλαμβάνουμε την πλήρη εγκατάσταση ήχου, φωτισμού, οπτικοακουστικών μέσων, σκηνικών για οποιοδήποτε είδος εκδήλωσης.

Σχετικά με τις Υπηρεσίες μας

Η Hχοσύνθεση αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου την οργάνωση καλλιτεχνικών εκδηλώσεων, υψηλών προδιαγραφών.

Μελετάμε τις απαιτήσεις της ηχητικής και φωτιστικής κάλυψης που θα χρειαστείτε και σας προτείνουμε την καλύτερη δυνατή λύση για το χώρο σας. Παρέχουμε τον κατάλληλο τεχνικό εξοπλισμό και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας για κάθε είδους εκδήλωση. Εγγυόμαστε ότι θα μείνετε ευχαριστημένοι.

Καλλιτεχνική Δημιουργία και Ερμηνεία

Αναλαμβάνουμε την πλήρη εγκατάσταση ήχου, φωτισμού, οπτικοακουστικών μέσων, σκηνικών για οποιοδήποτε είδος εκδήλωσης.

Μουσικά Σχήµατα – Συγκροτήµατα

Oργανώνουµε εξειδικευµένα µουσικά σχήµατα-συγκροτήµατα για κάθε είδους εκδηλώσεις µε τη συµµετοχή διάσηµων καλλιτεχνών.

Κάλυψη Παραδοσιακών ∆ρώµενων

Παρέχουµε εξειδικευµένες υπηρεσίες για την κάλυψη παραδοσιακών δρώµενων σε ∆ήμους, Περιφέριες, Στρατόπεδα µε Παραδοσιακές ορχήστρες, Χορευτικά κ.α.

Κάλυψη εκδηλώσεων µε Ντι-Τζέι (DJ)

Kαλύπτουµε τις ανάγκες διασκέδασής σας µε επαγγελµατίες DJ και µε όλα τα είδη µουσικής.
(Ενοικίαση Εξοπλισμού)

Θεατρικές παραγωγές

Συνεργαζόµαστε µε θεατρικές οµάδες και θιάσους για το ανέβασµα παραστάσεων για όλες τις ηλικίες.

Συναυλίες

∆ιοργανώνουµε συναυλίες µε τη συµµετοχή Ορχηστρών, Φιλαρµονικών.

∆εξιώσεις

Kαλύπτουµε µε µουσικά σύνολα το καλλιτεχνικό µέρος ∆εξιώσεων, Συνεδρίων, Hµερίδων κ.α. σε Eλλάδα και Eξωτερικό.

Χορωδίες

Συνεργαζόµαστε µε πολυφωνικές Xορωδίες Ελληνικής και Ξένης µουσικής.

Παιδικές Εκδηλώσεις

Εξειδικευόµαστε στην οργάνωση για κάθε είδους παιδικά πάρτυ. Αµέτρητοι τρόποι για να διασκεδάσουµε τα παιδιά σας µε δηµιουργικά και ευχάριστα δρώµενα, χορός, µουσική, φώτα χρώµατα, τραγούδι και άφθονο γέλιο.

Παιδικά πάρτι

Αναλαµβάνουµε την οργάνωση παιδικών πάρτι σε σπίτια ή παιδότοπους µε κλόουν και ζογκλέρ, που ενθουσιάζουν τους µικρούς µας φίλους!

Επαγγελματικός Ήχος και Φωτισμός

Μελετάμε τις απαιτήσεις της ηχητικής και φωτιστικής κάλυψης που θα χρειαστείτε και σας προτείνουμε την καλύτερη δυνατή λύση για το χώρο σας. Παρέχουμε τον κατάλληλο τεχνικό εξοπλισμό και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας για κάθε είδους εκδήλωση. Εγγυόμαστε ότι θα μείνετε ευχαριστημένοι.

Μουσικά σχήματα

Oργανώνουμε συγκροτήματα για κάθε είδους κοινωνικές εκδηλώσεις, (Xοροεσπερίδες, Γάμους, Bαπτίσεις κλπ.), και εξειδικευμένα μουσικά σχήματα για κέντρα διασκέδασης.

Παρέχουμε σύγχρονο εξοπλισμό που μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις και των πιο πολύπλοκων εκδηλώσεων. Η μεγάλη γκάμα σε λύσεις, μας καθιστούν ιδανικούς στο να αναλάβουμε την εκδήλωσή σας.

Η κατάλληλη επιλογή μουσικής αποτελεί αδιαμφισβήτητα τον σημαντικότερο παράγοντα για μια επιτυχημένη εκδήλωση. Η καλύτερη ομάδα DJs είναι εδώ για να εγγυηθεί άρτια μουσική επιμέλεια, αλλά και ξέφρενα πάρτυ. Επιπλέον, η συνεργασία μας με όλων των ειδών μουσικά σχήματα, από solo artists όπως σαξοφωνίστες και βιολιστές, μέχρι μεγαλύτερα σύνολα, κλασσικα, jazz, swing, latin, αλλά και σύγχρονα pop, rock και mainstream dance, θα προσθέσουν το κάτι παραπάνω σε κάθε στιγμή της εκδήλωσής σας.

Κι επειδή το entertainment δε σταματά στη μουσική, έμπειροι επαγγελματίες όπως ψυχαγωγοί, ταχυδακτυλουργοί, ζογκλέρ, χορευτικά συγκροτήματα Ελληνικών παραδοσιακών χορών κλπ, είναι πρόθυμοι να συνεργαστούν για να συμπληρώσουν το σκηνικό που ονειρεύστε.

Συναυλίες

Διοργανώνουμε συναυλίες με τη συμμετοχή διάσημων καλλιτεχνών σε οποιαδήποτε περιοχή της Eλλάδας. Παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες 

για την κάλυψη παραδοσιακών δρώμενων σε Δήμους, Νομαρχίες και Στρατόπεδα με Παραδοσιακές ορχήστρες, Χορευτικά, πολυφωνικές Xορωδίες Ελληνικής και Ξένης μουσικής.

Διαθέτουμε τα κατάλληλα εφόδια για τη διοργάνωση μιας επιτυχημένης συναυλίας με εγγυημένα αποτελέσματα.

Ήχος

Άριστο ηχητικό αποτέλεσμα για κάθε εκδήλωση
Οι έμπειροι ηχολήπτες μας με τον πιο σύγχρονος εξοπλισμό δημιουργούν μια μοναδική ηχητική εμπειρία. Κρυστάλλινος ήχος για κάθε περίσταση με εγγυημένο αποτέλεσμα.
Καλύπτουμε ηχητικά από μικρές εκδηλώσεις έως συναυλίες. Αναλαμβάνουμε την ηχητική κάλυψη σε ομιλίες, εταιρικές εκδηλώσεις, θεατρικές παραστάσεις, γάμους, βαπτίσεις κ.α.
Διαθέτουμε ηχητικές εγκαταστάσεις υψηλής τεχνολογίας με δυνατότητα να καλύψουμε τις απαιτήσεις και των πιο πολύπλοκων εκδηλώσεων.

Φωτισμός

Η Ηχοσύνθεση μπορεί να μετατρέψει τον χώρο που έχετε επιλέξει, στο απόλυτο ονειρεμένο σκηνικό! Διαθέτουμε φωτιστικά συστήματα και εφαρμογές που καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις του επαγγελματικού φωτισμού, εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. O σωστός φωτισμός είναι ικανός να απογειώσει κάθε εκδήλωση και να μεταδώσει ξεχωριστή ενέργεια στους καλεσμένους σας.

Συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους Light Designers, προκειμένου ο φωτισμός της εκδήλωσής σας να είναι εντυπωσιακός, πάντα σύμφωνα με στις ανάγκες σας.

Εικόνα

Η εικόνα θέλει ξεχωριστή επιμέλεια σε μία εταιρική εκδήλωση ή σε ένα συνέδριο, σε μία συναυλία ή στον γάμο σας!
Μαζί σχεδιάζουμε συμφωνα με τις ανάγκες σας το τρόπο με τον οποίο θα συνθέσουμε και φυσικά θα εγκαταστήσουμε, τον εξοπλισμό εικόνας που είναι κατάλληλος για την εκδήλωσή σας.

Διαθέτουμε video wall, projectors, κάμερες για live streaming και πάνω από όλα μεγάλη εμπειρία στην κάλυψη εκδηλώσεων.

Stages – Support

Όλα ξεκινούν από εδώ!
Η Ηχοσύνθεση αναλαμβάνει το σχεδιασμό και την εγκατάσταση οποιουδήποτε stage. Τράσσες διαφόρων μεγεθών, ειδικές κατασκευές για απαιτητικές εργασίες και ποικιλία σε πατώματα χορού για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.
Με γνώμονα την απόλυτη εξειδίκευση και εμπειρία, η Ηχοσύνθεση είναι ο συνεργάτης σας, για να πραγματοποιήσει όσα έχετε σχεδιάσει!

Δεξιώσεις

Kαλύπτουμε με μουσικά σύνολα το καλλιτεχνικό μέρος Δεξιώσεων, Συνεδρίων, Hμερίδων κ.α. σε Eλλάδα και Eξωτερικό. Διοργανώνουμε καλλιτεχνικές βραδιές με θεατρικές παραστάσεις για όλες τις ηλικίες, ποίηση, αφιερώματα σε μεγάλους δημιουργούς κ.α.

Έχουμε την εμπειρία και την τεχνογνωσία για να φέρουμε εις πέρας την άρτια οργάνωση κάθε εκδήλωσης. Υποσχόμαστε ότι θα εντυπωσιάσετε τους εκλεκτούς παρευρισκόμενους.

Service – Τεχνική Υποστήριξη

Η Ηχοσύνθεση προσφέρει μία σειρά προνομίων που σας επιτρέπουν να… έχετε το κεφάλι σας ήσυχο όσον αφορά το ηχητικό και φωτιστικό τους σύστημα.

Αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε ανάγκη σας, ηχητικών, φωτιστικών, ηλεκτρολογικών, αναβαθμίσεων, τροποποιήσεων ή νέων εγκαταστάσεων, θέλετε να πραγματοποιήσετε στον εξοπλισμό σας. Το άριστα εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό αναλαμβάνει την τεχνική υποστήριξη των εγκαταστάσεων με υπεύθυνο και αποτελεσματικό τρόπο.

Σε περίπτωση βλάβης αναλαμβάνουμε να αντικαταστήσουμε άμεσα την συσκευή που έχει πρόβλημα με ίδια ή αντίστοιχη για να μην δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα στη λειτουργία της επιχείρησης.